Як провести стягнення шкоди, заподіяної квартирантами, якщо вони відмовляються підписувати складений акт?

Допоможіть пожлуста.Я 2008р. за рекомендацією товариша по службі здала квартиру його знайомих (молодій парі) проживши 2 місяці вони попросили зменшить суму за кварплату, поговоривши з ними вирішили, якщо вони будуть с'ежать, то щоб прідупреділі за 2 тижні. Договір склали письмово у довільній форме.Ізночально була сума взята за 1-ий і останній м /ц. З квартири їх не виганяли, сказали щоб вони проживали до кінця м /ца. Вони були не задоволені цим і сказали, щоб ми їм заплатили за два тижні і за останній месяц.І за останній тиждень стали вести себе визиваючі, голосно вмикати музику, гостей в нічний час, що від сусідів були жалоби.Когда стали с'ежать, то мирно сказали ми ми с'ежаем, естесвтвенно ми з чоловіком вздовнулі, але коли стали приймати квартиру то жахнулися на стелі був відбиток батінка, зламані ручки, відірваність антена, шампанським залиті були шпалери скла. Коли ми написали акт збитку вони відмовилися від підпису і послали нас далеко.Нам довелося визв


Любов Анатоліївна

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Любов Анатоліївна. Навіть якщо наймач виявився підписувати акт про завданий збиток, захистити свої права ви зможете в судовому порядку. Основними доказами стануть покази свідків (працівників міліції викликаних вами і сусідів). У сформованій ситуації вам необхідна допомога фахівця.
Наш юрист визначить підсудність позову, грамотно його складе і подасть у встановлений законодавцем термін, представить ваші інтереси на судовому засіданні і не тільки виграє справу, але й візьме під контроль виконання рішення суду.

 

Додаткові матеріали:

  • Як повернути суму застави за орендовану квартиру, в зв'язку з терміновим п ...
  • Як відбувається визначення порядку і способу спілкування з дитиною.
  • Чи повинен орендар попереджати орендодавця про виїзд з квартири за місяць?
  • Чи можна відмовитися від кредитного договору, якщо ставка по кредиту вище, ...
  • Як оскаржити рішення адміністрації про виплату штрафу?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ