Порядок надання комунальних послуг громадянам

Газове господарство без попередження виставляє рахунок на оплату за газ за площею (Лічильнику понад 10 років потребують заміни). Написала заяву 02.06.2009г на заміну счетчмка а вони прийшли його міняти 01.10.09г. нічим нез'ясовний своє затримання з обміном лічильника. Рахунок виставили за все літо за опалення по площі, хоча лічильник стояв старий, справний. Просто по лічильнику Влетіло 1000 руб за 4 літніх місяці, а їм вигідно було з нас брати за опалення по площі. На мої письмові претензії ніякої відповіді і перерахунок не робиться. Як змусити га ----------------------------------------------- ----------


Наталя

Відповідь юриста:

Привіт, Наталія. Згідно з Постановою Уряду РФ 23.05.06 р. № 307 «Про порядок надання комунальних послуг громадянам»: У разі несправності індивідуального приладу обліку або після закінчення терміну його повірки, встановленого виробником, якщо інше не встановлено нормативними правовими актами Російської Федерації, а також у разі порушення цілісності на ньому пломб, розрахунки проводяться за нормативами споживання комунальних послуг. Так як термін роботи приладу перевищив, термін придатності, встановлений виробником, такий прилад визнається несправним, і підлягає заміні.
Вами необхідно уважно вивчить договір з гір газом, там повинні бути встановлені терміни, в які постачальник зобов'язується, проводить ремонт, заміну несправного обладнання. Якщо терміни в договорі перевищать 4 місяці (а вони перевищать) не обходимо звернеться з претензією, в газове господарство. І на цій підставі вимагати перерахунку.

 

Додаткові матеріали:

  • Що робити у випадку незаконних дій товариства власників житла?
  • Чи достатньо довідки з місця роботи для перерахунку комунальних послуг?
  • Хто повинен платити за зайво використану воду в будинку?
  • З якого моменту після встановлення лічильника на воду нараховується оплата ...
  • За чий рахунок міняються лічильники електроенергії, що вийшли з ладу?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ