Що робити, якщо співробітники прокуратури діють у розгляді заяви?

28.10.2008 перебуваючи на робочому місці, я отримав виробничу травму (тяжкі тілесні ушкодження).
За фактом отримання мною травми, була проведена перевірка Державної Трудовий інспекцією з М.О., встановлені винні особи, яка направила матеріали перевірки в Люберецких прокуратуру для вирішення питання про порушення кримінальної справи, відповідно до чинного законодавства.
СО СК при прокуратурі, куди, були перенаправлені матеріали перевірки, виносить вже третій незаконне і необгрунтоване постанову про відмову в порушенні кримінальної справи, грубо підтасовуючи матеріали, з зловживанням посадових повноважень, з порушенням всіх процесуальних строків, а ст.1451 КК РФ (невиплата з-п, оплата лікарняних та інших посібників) не розглядає зовсім.
У мене на руках знаходиться достатньо доказів, зловживання і підтасовки, як з боку СО СК при прокуратурі г.Люберци так і прокуратури м. Люберці.
Прокуратура Московської області, як наглядає прокуратура, на мої численні скарги, ніяк не реагує.
Генеральна прокуратура, відповідно спускає скарги «вниз».
В даний час, в результаті отриманої виробничої травми, я перебуваю на інвалідності, з величезною кількістю неоплачених лікарняних листів, неоплаченими рахунками за операції, невиплаченої з-п, без підтримки ФСС та ПФ Росії (результат протиправних дій Директора підприємства та прокуратури м. Люберці) , потребую термінової медичної допомоги.
Без розгляду прокуратурою питання в порядку ст.1451 КК РФ (невиплата з-п, оплата лікарняних та інших посібників) не можу звернутися до суду з позовною заявою (яке також платно).

Сергій

Відповідь юриста:

Привіт, Сергій. Заява в прокуратуру повинно бути дозволено в строк не пізніше тридцяти днів з дня реєстрації в прокуратурі, а якщо воно не потребує додаткового вивчення і перевірки - не пізніше п'ятнадцяти днів, якщо інший термін не встановлено федеральним законом.
Заява вважається дозволеним, якщо розглянуті всі поставлені в ньому питання, на них дано мотивовані і зрозумілі заявнику відповіді, а також вжито необхідних заходів і відправлений письмову відповідь.
Ви можете оскаржити бездіяльність співробітників прокуратури в суді і наші юристи допоможуть вам у цьому. Для початку запишіться на консультацію для з'ясування всіх нюансів справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Справа передана з поліції в прокуратуру, але про результати не повідомили: ...
  • Що робити якщо в прокуратурі не відреагували на заяву?
  • Як правильно скласти заяву в прокуратуру про згвалтування?
  • Оскарження відмови в порушенні кримінальної справи в судовому порядку
  • Оскарження бездіяльності поліції співробітникам прокуратури

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ