Справа передана з поліції в прокуратуру, але про результати не повідомили: що робити?

Я написала заяву в міліцію про те, що мене побила група людей увечері на автобусній зупинці, я їх впізнала, т.к.работаю в магазині і вони до нас пріходят.В міліції у мене Прінемаемие заяву черговий частини, в ньому я вказала імена та прізвища цих людей, також я надала медичну довідку з першої міської лікарні про отримані травмах.Прошло близько двох місяців, мене не разу не викликали на допит, але повідомили, що моя справа у прокурора і навіть сказали яка стаття, також мені повідомили що мене вже допитували, але насправді крім чергового частини я нікого не бачила і цей черговий мені питань не задавал.Об'ясніте пожалуйсто, що мені робити в даній ситуації.

Наталя

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Наталя. Заява в прокуратуру повинно бути дозволено в строк не пізніше тридцяти днів з дня реєстрації в прокуратурі, а якщо воно не потребує додаткового вивчення і перевірки - не пізніше п'ятнадцяти днів, якщо інший термін не встановлено федеральним законом.
Заява вважається дозволеним, якщо розглянуті всі поставлені в ньому питання, на них дано мотивовані і зрозумілі заявнику відповіді, а також вжито необхідних заходів і відправлений письмову відповідь.
Ви можете звернутися в прокуратуру і дізнатися результати перевірки, надалі можна оскаржити бездіяльність співробітників прокуратури в суді і наші юристи допоможуть вам у цьому. Для початку запишіться на консультацію для з'ясування всіх нюансів справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Що робити, якщо співробітники прокуратури діють у розгляді заяви?
  • Що робити якщо в прокуратурі не відреагували на заяву?
  • Як правильно скласти заяву в прокуратуру з приводу погроз колишнього чолові ...
  • Заява в прокуратуру для перевірки роботи комісії санітарного контролю
  • Оскарження бездіяльності поліції співробітникам прокуратури

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ