Що робити якщо власник автомобіля відкликав довіреність?

чи має право власник автомобіля анулювати генеральну довіреність через два роки після продажу автомобіля не маючи на це жодних підстав і не називається чи це як тепер кажуть кідалово.і не ставлячи до відома нинішніх власників автомобіля.куда моно звернеться з цього питання? як можна захистити свої права? якщо при продажу автомобіля були передані всі документи на транспортний засіб нинішньому власникові що і підтверджує угоду купівлі - продажу. куди краще написати заяву, в прокуратуру або в міліцію? ми в шоці що таке могло проізойті.заранее дякуємо за відповідь.

анна

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Анна. Підтверджувати договір купівлі-продажу належним чином може тільки договір купівлі-продажу, який мабуть складений не був. Згідно ч.2 ст.188 ГК РФ, особа, яка видала довіреність, може в усякий час скасувати довіреність або передоручення, а особа, якій довіреність видана, - відмовитися від неї.
Довести ваші права на автомобіль ви зможете тільки шляхом направлення позовної заяви про визнання права власності на транспортний засіб. Для більш повної відповіді недостатньо наданої інформації, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася.

 

Додаткові матеріали:

  • Власник придбаної за дорученням машини хоче скасувати угоду купівлі-продажу ...
  • Що робити для повернення транспортного засобу після закінчення дії довірено ...
  • Чи може продавець змінити ціну автомобіля перед покупкою?
  • Придбання за договором купівлі-продажу арештованого автомобіля
  • Визнання недійсним удаваного договору

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ