Як відновити групу по інвалідності в судовому порядку?

У 2004г.син в результаті епіпріступа на вулиці отримав ОЧМТ-відкритий перелом склепіння та основи черепа і скроневої кістки з забоєм і набряком головного мозга.Била група 3. Зняли в 2006р. При оскарженні відмовили. Повністю на моєму утриманні, т.к пост. головні болі.
У 2010р лежав 3рази в стаціонарі-
неврології, хірургії, псіхіатріч.б-це для підбору лек-В.В стац. псих.
зареєстрований ГРАНД епіпріступ - 3 хвилини. У встановленні інвалідності відмовили, мотивуючи, що треба зафіксованих епіпріступов 5 - 7.На вулиці не завжди ці напади можуть бути зафіксовані, а вдома я намагаюся надати екстрену допомогу. т. к. 03 може опаздать.С 2004р постійно на обліку у епілептології, приймає лікування щомісяця по спецлеченію.Дінаміка томографії та енцефалографії отріцательная.Предложілі оскаржити в федеральне Бюро. У
позитивне рішення не вірю, тому що підтримають коллег.Обосновани чи ці 5-7 фіксованих нападів? слід було б провести експертизу на наявність протисудомних засобів в організмі і робити висновки. При відмові вважають, що може працювати по спеціальності-вчитель історії, хоча після травми він не може ні засвоювати, ні дати об'єм знань.

Ірина.

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Ирина. Вам необхідно звернутися до суду з позовною заявою про відновлення групи по інвалідності. Буде призначено. експертиза, за результатами якої і буде ухвалено рішення. Запишіться на консультацію до нашого юристу, і ми відповімо на всі ваші запитання після уточнення всіх нюансів справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Як отримати групу по інвалідності в судовому порядку?
  • Чи можна відновити групу по інвалідності у разі її зняття?
  • Оспорювання рішення МСЕ в судовому порядку
  • Чи можна оскаржити адміністративне покарання, якщо правила порушені внаслід ...
  • Що робити якщо адміністрація відмовила в отриманні пільгового житла?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ