Що робити якщо касаційний розгляд справи не принесло результату?

У 2000 р. я (Трушенев) став власником. Право зареєстровано на підставі Постанови 89 Глави адміністрації про виділення мені ділянки у власність в ДНТ (дачне некомерційне товариство). У 2008 Вересень я отримав позов "Про визнання Постанови 89 недійсним, визнання свідоцтва про реєстрацію права недійсним". Виявилося, що цей З.У. був у власності у Мирошниченко. У 1993 р. Постановою глави Адміністрації йому видали свідоцтво про власність (тимчасове за постановою Уряду РФ 177). Але по заочному рішенню суду в 1999 р. листопад він був вилучений у Мирошниченко. До речі я й не знав, що ця ділянка комусь належав. Мірошниченко через 9 років рішенням того ж суду в 2008 червень (про який я теж не знав) скасував раннє рішення суду 1999 р., так як він не був на суді і не знав про рішення суду 1999 р. І подав даний позов. Через свого представника за довіреністю наклав арешт, потім в суді змінив свої позовні вимоги про визнання постанови недійсною, і просив суд зобов'язати ДНТ виділити йому ділянку, а також зняти арешт. Визначенням арешт зняли, так як позивач змінив вимоги. Після чого через місяць Я продав цю ділянку, право зареєстрував за двома громадянами по 1/2 частини. Але в травні 2009 року з'являється другий представник Мірошниченко, пред'являє позов по тим же вимогам. А дії колишнього представника, говорить, незаконні, пред'являючи постанови нотаріуса про відкликання довіреності липень, про що я не знав, на суді він її пред'являв. Після чого цей суд міської передає справу в Районний по підвідомчості. Мене звинувачують, що я не мав права продавати. Я власник з 2000 р. право зареєстровано, представник позивача зняв свої вимоги, написав заяву. Що у нього відкликана довіреність я не знав, і суд першої теж. Що робити? Адже є вже інший власник. Позивач Мірошниченко посилається на віндікціонние вимоги. Допоможіть, порадьте, як захиститися?
28.09.2010 районний суд прийняв рішення, скасував постанову від 2000 р. про виділення земельної ділянки Трушеневу, визнав договір купівлі-продажу недійсним з Анохін і Климової, повернув ділянку Мірошниченко. Касація залишила рішення суду в силі. Що робити допоможіть, будь ласка.

Відповідь юриста:

Здравствуйте, на жаль, в даному випадку вимоги гр-на Мірошниченко правомірні і рішення суду законно. Однак ви вправі пред'явити вимоги про відшкодування понесених витрат до адміністрації, що видала вам земельну ділянку. Ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Як відстояти своє право власності на земельну ділянку?
  • Чи може власник пред'явити віндикаційний позов про повернення землі?
  • Чи правомірна вимога власника земельної ділянки?
  • Чи може позивач змінити позовні вимоги в ході розгляду позову?
  • Вирішення спору з адміністрацією про приватизацію земельної ділянки в суді

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ