Чи можна домогтися страхового відшкодування за автомобіль, не підлягає відновленню?

Здрастуйте, шановні фахівці. Прошу Вас прокоментувати таку ситуацію. 15 серпня цього року при проїзді перехрестя ми з чоловіком потрапили в дтп (в нас врізався п'яний водій). Естестаенних були викликані всі потрібні служби все зафіксовано. Водій не тільки був п'яний, але й порушив ПДР. Ми звернулися в свою страхову компанію, але так як наша машинка старенька нам сказали, що ніякого відшкодування шкоди не буде, а якщо і що - то буде то це мізерна виплата. Питання до Вас Значить можна безкарно їздити п'яним позбавляти!
нас автомобіля (нехай навіть старого) або у нас є шанс поборотися за наші права??? Про машині (двигун 1977 гв, ав 1992 році була заміна кузова) Тепер вона відновленню не подлежіт.Что нам робити, куди ще звернутися??? Живемо в населеному пункті, який знаходиться далеко від міста. Автомобіль для нас був не розкішшю. Звичайно, чого стоїмо ми з такою машиною де нам змагатися з новим. Спасибі, що хотяби прочитали наші запитання.

Надія

Відповідь юриста:

Привіт, Надія. Страховим компаніям вигідно визнати автомобіль не підлягає відновленню. В даному випадку вам необхідно провести незалежну експертизу і з її результатами знову звернутися в страхову компанію. Якщо ж у виплаті знову буде відмовлено, то наступним етапом стане звернення до суду. Наші фахівці допоможуть вам добитися правосуддя.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи можна подати до суду на страхову компанію не виплатили кошти за зобов'я ...
  • Хто стане відповідачем у справі про заподіянні матеріальних збитків: страхо ...
  • Куди необхідно мені звернутися для отримання кваліфіковано
  • Чи можна отримати відшкодування збитку від страхової компанії через суд?
  • Чи може страхова компанія відмовити у виплаті КАСКО за відсутності довідок ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ