Чи правомірно позбавлення водійських прав за відмову від медичного огляду?

Їхала з міста з 3 дітьми, були в парку, в'їхали в свій гарнізон, середній ребнок захотів у туалет, згорнула убік, переконавшись, що ніяких машин немає, раптом включаються фари, виходить співробітник ГИБДД, перевіряє документи і пропонує сісти до них в машину , що я і сделала.У нас в гарнізоні дуже багато мошки і ми користуємося всякими спреями, куди я згорнула, там дуже багато дерев, я дала серветки (військові, проспіртованою) синові, ну заодно і сама витерлась.Сотруднік мабуть почувши запах спиртного став складати на мене протокол, я честь говорити навіть не відразу поняла.предложіл їхати на огляд, я написала, що немає часу, тому у мене спала дочка (їй 1г.10м.) в машині, а час було вже пізніше, я пояснила, що чоловік у вбранні і мені їх немає з ким залишити. протокол склали, за телефоном (дзвонив іншому екіпажу) співробітник ДАІ переписав номер алкотестера, потім до них підійшли чоловіки, шукав свою 15 річну дочку, на що я сказала, що давайт


ирина

Відповідь юриста:


Здравствуйте, Ирина. Відмова від медичного огляду при управлінні транспортним засобом порушує законодавство, і є підставою для позбавлення водійського посвідчення. Якщо у відношенні вас судом було винесено постанову про позбавлення права керування транспортними засобами на довгий термін, то для того, щоб повернути ваші водійські права, необхідно оскаржити постанову про позбавлення водійських прав до вищестоящого суду.
Зазвичай вже на цій стадії громадяни здійснюють свої перші помилки і тим самим віддаляють жадану мета. Тому краще звернутися до адвоката, який має досвід в даній правовій сфері. Наші адвокати допоможуть не тільки повернути ваше водійське посвідчення, але і простежать за виконанням рішення.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи правильно вчинив інспектор ГИБДД склавши протокол про керування транспор ...
  • Коли починається закінчення терміну позбавлення водійських прав?
  • Як оскаржити постанову про позбавлення водійських прав?
  • Який термін оскарження постанови про позбавлення водійських прав?
  • Підсумовування термінів позбавлення права керування транспортним засобом

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ