Позовна Заява про дострокове призначення трудової пенсії по старості.

Здравствуйте.уважаемий адвокат, прошу вас допомогти мені правильно написати заяву до суду з приводу визначення права на дострокове призначення трудової пенсіі.Я медичний работнік.0610 квітня. було 30 років мого тр стажу, але з'ясовується, що ЦРЛ в г Новопавлівська, Ставропольського краю, була перейменована в Кіровське територіальне медичне об'єднання і в номенклатурі від 03.11.99. - Таке найменування отсутствует.Получается, треба довести, що я працювала в держ медичноїлікарні, клініческой.скоропомощной.


Валентина

Відповідь юриста:




Привіт, Валентина

ЗРАЗОК

У районний (міський) суд
міста (найменування населеного пункту)
Адреса суду: _________________________
Позивач: Ф.І.О._________________________
проживає за адресою: _________________________

Відповідач: Управління (відділення)
Пенсійного фонду Російської Федерації
(Повне найменування)
розташоване за адресою:
_________________ (Юридична адреса)


І С К О В О Е З А Я В Л Е Н Н

про дострокове призначення трудової пенсії по старості
Я, (П.І.Б) __________, ____________ рік народження, пропрацював (а) в______________ (повне найменування організації) в_______________ (структурний підрозділ, дільниця, зайнятість на певному обладнанні, видах робіт і т.д.) в должності________________ (повне найменування посади , професії) с___________ (дата початку) по______________ (дата закінчення), був (а) зайнятий (а) постійно протягом повного робочого дня (якщо дана умова є необхідною для включення цього періоду до стажу роботи, що дає право на дострокове призначення трудової пенсії по старості). За цей період робіт страхувальником сплачувались страхові внески до Пенсійного фонду Російської Федерації. Загальна фактична тривалість стажу роботи, що дає право на дострокове призначення трудової пенсії по старості складає ___ лет___ міс. ___ Дн. Тривалість загального страхового стажу становить ___ лет___ міс. ___ Дн.
Відповідно до пп. ___ П. 1 ст. 27 Федерального закону «Про трудові пенсії в Російській Федерації» від 17.12.2001 р. № 173-ФЗ я маю право на дострокове призначення трудової пенсії по старості (або на призначення трудової пенсії із зменшенням віку, передбаченого статтею 7 цього Закону) в ___ (вік, з якого повинна бути призначена пенсія по старості) років.
Управління (відділення) Пенсійного фонду Російської Федерації, грунтуючись на решеніі___________________________ (повне найменування органу, який виніс рішення про відмову в достроковому призначенні трудової пенсії по старості або у призначенні трудової пенсії із зменшенням віку) від __ № __, відмовило мені в достроковому призначенні трудової пенсії по старості. Відмова мотивована ___________________________________. З вищевказаним решеніем_________________________________ (повне найменування органу, який виніс рішення про відмову в достроковому призначенні трудової пенсії по старості або у призначенні трудової пенсії із зменшенням віку) не згоден, оскільки я виконав усі умови, що дають право на дострокове (або із зменшенням віку) призначення трудової пенсії по старості, і дане рішення порушує мої пенсійні права.

,
П Р О Ш У:

1. Визнати решение________________________________________ (найменування органу, який виніс рішення про відмову в достроковому призначенні трудової пенсії по старості або у призначенні трудової пенсії із зменшенням віку) незаконним.
2. Зобов'язати державну установу Управління (відділення) Пенсійного фонду Російської Федерації (найменування) достроково (із зменшенням віку) призначити мені трудову пенсію по старості з моменту настання у мене права на дострокове (із зменшенням віку) призначення трудової пенсії по старості, тобто з ____ ( вік) років (або вказати конкретну дату).
3. Стягнути з відповідача на мою користь судові витрати.


Додаток:
1. Копії позовної заяви (відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб).
2. Копія трудової книжки.
3. Довідка про умови праці або характері виконуваної роботи, що дає право на дострокове призначення трудової пенсії по старості, і підтверджуюча постійну зайнятість протягом повного робочого дня, а також інші документи, що підтверджують зайнятість в даних умовах і місце роботи (у разі недостатності відомостей, що містяться у трудовій книжці) від ___ № ___.
4. Рішення органу (повне найменування органу, який виніс рішення про відмову в достроковому призначенні трудової пенсії по старості або у призначенні трудової пенсії із зменшенням віку) про відмову в достроковому призначенні трудової пенсії по старості от___ № ___.
5. Довіреність або інший документ, що посвідчує повноваження представника позивача (у разі, якщо ведення справи в суді громадянином здійснюється через представника).
6. Документ, що підтверджує сплату державного мита (якщо позивач не звільнений від сплати державного мита у відповідності з Податковим кодексом Російської Федерації).

П.І.Б. позивача _______________________ Підпис істца__________________

"___" __________ 200__ р.


Для юридично грамотного складання позовної заяви, звертайтеся до наших юристів.

 

Додаткові матеріали:

  • Як оскаржити відмову Пенсійного фонду в призначенні пенсії?
  • Якими правовими актами потрібно керуватися при оформленні дострокової пенсі ...
  • Який порядок отримання громадянами, які перебувають у центрі зайнятості, до ...
  • Чи зараховується до трудового стажу педагога робота музичним керівником?
  • Як довести факт роботи у видавництві якщо в трудовій книжці помилка?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ