Як отримати страхову компенсацію, якщо при укладенні договору була допущена помилка?

Здрастуйте! У мене така сітуація.Я все життя живу в Москві, в магазині взяла кредит на дорогий мобільний телефон строком на один год.Прі оформленні кредиту мені запропонували так само оформити страховку від його викрадення та т.д.Я оформіла.Проізошло так що без двох місяців вже минулий рік як я взяла цей кредіт.Но сталися нещасні випадки, у мене вкрали телефон на пляжі в мому районі! Я тут же на след.день звернулася в міліцію і далі в страхове агентство Росгосстрах, де був застрахований мій телефон. Я прийшла і мені дали відмову про виплату збитку, т.к в графеОбозначенная територія страхованіястоіт мою адресу проживання, т.е вул, будинок, кв.В компанії страхування мені сказали що я можу повне право подати в суд на того агента який страхував мій телефону безпосередньо там де я його придбала, так як він повинен був вказати в цій графі не адресу проживання, а написати що позначена територія страхованіяМосква і Моск.область.Подскажіте!


Ольга

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Ольга. Перш за все, Ви повинні вчинити такі дії:
Після того як Страхувальнику стало відомо про настання страхового випадку він зобов'язаний:
1. Негайно повідомити про це Страховика за тел., Вказавши при цьому всю відому йому інформацію про обставини настання страхового випадку (час, місце і т.п.), з обов'язковим подальшим підтвердженням повідомлення письмово.
Письмове повідомлення повинно бути направлено на адресу Страховика протягом двох робочих днів, рахуючи з дати, з якої Страхувальнику стало відомо про настання страхового випадку, за допомогою факсимільного, поштового або телеграфного зв'язку або вручено представнику Страховика
2. Негайно письмово заявити про факт розкрадання в органи поліції;
3. Подати Страховику письмову заяву про виплату страхового відшкодування із зазначенням відомих Страхувальнику на момент подачі заяви обставин страхового випадку;
4. Представити Страховику разом із заявою справжній поліс, довідку про порушення або про відмову в порушенні кримінальної справи з органів МВС, прокуратури або інших правоохоронних органів.
Зустрічаються так звані «поліси обмеженої відповідальності». За такою папірці можна отримати допомогу, тільки якщо страховий випадок стався на території страхування. Крім цього вони містять величезну кількість "підводних каменів". Вам потрібна кваліфікована допомога юристів. Наші фахівці допоможуть відновити ваші порушені права.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи можна отримати відшкодування збитку від страхової компанії через суд?
  • Що робити якщо страхова компанія не виплачує відшкодування по КАСКО?
  • Що робити якщо страхового брокера звинувачують у шахрайстві?
  • Оспорювання відмови у виплаті страхового відшкодування в суді
  • Претензія в страхову компанію

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ