Як захистити свої права при крадіжці гаража (тент - черепашка)?

Прошу вас допомогти мені розібратися в моєму питанні по-приводу крадіжки невідомими мені особами мого гаража (тент-черепашки) Зареєстрованого РООА "Столиця" 24 березня 2010р. з інвентарним номером і з номерним знаком.Тент повністю був завантажений меблями (акуратно складеної), яка була підготовлена для перевезення в заміський будинок.
20 липня мені зателефонував сусід по гаражу і попередив, що приїхав моніпулятор і збирається евакуювати мій гараж.На моє прохання їх затримати, т.к.я була на роботі, йому грубо відповіли, щоб він не мешался.Пока я відпрошувалася з роботи, під'їхала , а мою черепашку вже увезлі.Прі цьому був присутній мій син.На місці черепашки стояли дві газелі (номери я записала), одна з них повністю була завантажена моїми меблями, а друга готувалася до погрузке.На моє запитання, хто ви такі, ваші документи , за яким правом, вони відповіли, що будуть документи показувати міліціі.Я!
викликала міліцію, потім бригада гастробайтеров стала грубо викидати мої меблі з газелі і кидати куди попало.До приїзду міліції вони встигли сховатися, не залишивши мені не телефону, ні адреси, де шукати мій тент. написала заяву в міліцію.Я написала заяву в міліцію , потім в прокуратуру.В даний момент справа знаходиться у ділянці.

Маргарита Борисівна

Відповідь юриста:

Привіт, Маргарита Борисівна. Наші адвокати можуть дати вам детальну юридичну консультацію по вашому питанню, сприяти правоохоронним органам і згодом представляти ваші інтереси в суді. Крім порушення кримінальної справи, ви можете подати цивільний позов про стягнення з відповідача матеріальної шкоди.

 

Додаткові матеріали:

  • В який термін має бути розглянуто заяву про крадіжку мобільного телефону, п ...
  • Що робити, якщо були незаконно прибрані "черепашки", до кого звертатися в ...
  • Як змусити замовника оплатити виконану роботу за договором?
  • Куди оскаржити відмову співробітників прокуратури в порушенні кримінальної ...
  • Куди оскаржити відмову співробітників прокуратури в порушенні кримінальної ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ