Якщо не був підписаний наказ про відрахування з інституту, чи є я студенткою?

Добрий день.
навесні 2009 року я значилася студенткою 5го курсу інституту, була з списках кращих, незважаючи на платну форму навчання. в квітні 2009 помер тато, а сестру і маму скоротили на роботі, і я залишилася останньою, хто працював у нашій родині. мені довелося кинути інститут. пройшов рік, я хочу відновитися і закінчити навчання, приїжджаю в інститут, а мені кажуть - "не можемо знайти вашого наказу на відрахування, є тільки наказ на переведення на 6й курс, хоча так не повинно бути, тому що ви не здали останню літню сесію за 5й курс. "
Ми відклали питання до наступного тижня, тому начальниці мого факультету не було. І ось сьогодні я дзвоню, а мені кажуть, що потрібно приїхати, підписати наказ на відрахування заднім числом, а потім написати заяву на відновлення.
Скажіть, будь ласка, чи можна так робити? я боюся, що моя заява на відновлення можуть потім не прийняти, тому що ніякої заяви в 2009году, коли я кинула навчання, я не писала, просто перестала ходити. І якщо в інституті є наказ про зарахування мене на 6й курс, значить, я все ще є студенткою і можу відвідувати заняття? форма навчання - очно-заочна, перший вищий, платне. МЕСІ.

Вікторія

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Вікторія. Раз існує наказ про ваше перекладі на 6 курс, і відсутня заява або наказ про відрахування, то ви досі є студенткою інституту. Спробуйте домовитися в деканаті про здачу предметів і заплатите плату за навчання.

 

Додаткові матеріали:

  • Як відновитися після відрахування з ВНЗ і не потрапити в армію?
  • Чи можна повернути гроші внесені за навчання у ВУЗі, якщо студент не може в ...
  • Як обчислюється загальний трудовий стаж під час догляду за дитиною?
  • Відновлення в навчальному закладі на безкоштовній основі
  • Обов'язок по оплаті всієї суми за навчання в аспірантурі при закінченні ро ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ