Як скласти позовну заяву про неякісні ветеринарних послугах?

Здрастуйте! Звернулися в вет. клініку, у кішки була пухлина молочних залоз. Першим ділом я наполягала на узі і аналізах на біопсію, лікарі сказали, що все знають краще за мене, аналізи проводити не стали, поставили діагноз на око "мастит". Сказали, що потрібна стерилізація і в подальшому лікування маститу. На операцію ми погодилися, кицю проаперіровалі, ми проводили призначене лікування, але покращення не було, минуло 5 днів їй ставало все гірше і гірше, вирішили звернутися в іншу клініку, там тут же поставили діагноз "пухлина молочних залоз". Лікарі розповіли, що ще пару днів і буде гнійний прорив пухлини і тварина загине. Провели операцію. Тепер чекаю аналізів гістології та хочу подати позов до суду про неякісне надання вет. послуг. Як це правильно зробити?

Світлана

Відповідь юриста:

Привіт, Світлана. Ветеринарні послуги також регулюються законодавством, як і всі інші види послуг: якщо вам були надані послуги неналежної якості, то ви вправі претендувати не тільки на повернення витрачених коштів, але і на повне відшкодування матеріальної та моральної шкоди. Відповідно до Цивільного - процесуального кодексу Російської Федерації позовну заяву можна подавати як за місцем проживання позивача, так і за місцем знаходження ветеринарної установи-відповідача. Тому як надані вам послуги регулюються Законом «Про захист прав споживачів», то позовні заяви у справах подібного роду не обкладаються державним митом.

Для визначення порушень з боку працівників установи необхідно провести експертизу якості ветеринарної допомоги, яка розгляне правильність проведеного лікування. Запишіться на безкоштовну консультацію і наші фахівці допоможуть вам захистити ваші права.

 

Додаткові матеріали:

  • Як подати до суду на стоматологічну клініку, яка надала неякісні послуги?
  • У клініці надали некваліфіковані медичні послуги: що робити?
  • Які документи необхідно прикласти до позову про відшкодування шкоди здоров ...
  • Як скласти позовну заяву про стягнення матеріальної та моральної шкоди?
  • Вимога ветеринарної клініки про оплату заборгованості

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ