Як подати до суду на стоматологічну клініку, яка надала неякісні послуги?

Добрий день! У мене така проблема: 1. У грудні 2009 р. проходила лікування в стоматологічній клініці "Всі свої". Один із зубів не підлягав лікуванню. Запропонували поставити коронку, вибрали металокераміку. Для цього необхідно було залікувати сусідні два зуба, що залишається під питанням, ну припустимо. Вилікували, поставили коронку. Наскільки грамотно її поставили не знаю, перший раз ставлю таку коронку. У перебігу період грудень - липень зуб болить, коронка хиталася. На питання до клініки, що б це означало, отримувала відповідь - приживається ко!
Ронко. У підсумку, коли біль стала не виноситься, а ясна розпухла, звернулася в іншу стоматологічну клініку, де мені видалили та коронку і зуб, повідомивши, що мені не правильно встановили коронку, в результаті у мене нагноєння ясна і "залишки" зуба під коронкою згнили . 2. Звернулася з претензією до клініки "Всі свої", з проханням вирішити питання полюбовно. Головний лікар призначає зустрічі, а потім його то нема, то на нараді. Кожного разу, а їх було вже три, чекаю по годині і йду без результату. Підкажіть, будь ласка, як мені грамотно подати на них в су

Світлана

Відповідь юриста:

Привіт, Світлана. При наданні неякісних медичних послуг та некомпетентності співробітників медичного закладу, ви маєте право подати заяву в прокуратуру, після розгляду якого, може бути порушена кримінальна справа. До того ж ви можете направити до суду цивільний позов, що дозволить отримати грошову компенсацію заподіяної шкоди здоров'ю, моральної та матеріальної шкоди. Справи про некомпетентному або неякісне надання медичних послуг на сьогодні стають все більш поширеними. Для позитивного результату справи найбільш вірним рішенням стане звернення за допомогою до кваліфікованих фахівців. Адвокати нашої компанії нададуть вам якісну правову допомогу: юридичні консультації, складання процесуальних документів, проведенні необхідних експертиз, представлення інтересів довірителя та багато іншого.

 

Додаткові матеріали:

  • Як стягнути зі стоматологічної клініки компенсацію за непотрібну операцію?
  • У клініці надали некваліфіковані медичні послуги: що робити?
  • Як стягнути з лікаря-ортодонта компенсацію за неправильне лікування?
  • Як стягнути компенсацію за неякісну медичну допомогу?
  • Які документи необхідно прикласти до позову про відшкодування шкоди здоров ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ