Як оскаржити заочне рішення про виплату боргу банку, якщо небуло можливості бути присутнім на засіданні?

ВЗЯЛА МАШИНУ У КРЕДИТ У 2008Г.до 25 числа кожного місяця повинна оплачувати 13226 тис.но тому з /п в мене 1 числа то й оплачую пізніше але з відсотками! 25 року так і платила, але в липні я звільнилася, а в серпні влаштувалася на іншу роботу і з вересня почала знову платіть.а задолжность за два месятса погасила пізніше . банк подав на мене в суд! я про повістку дізналася на работе.суд призначений був на 23 грудня на 1100 в г.зубцове тверс.обл, а я змінююся на роботі зі зміни 23 грудня в 1000. працюю в г . москве.пріехать фізично не успею.суд виніс рішення без мене до повної виплати залишкової сумі, а це 375000 руб. мене двоє дітей і чоловіка немає, що мені робити??? підкажіть будь ласка! допоможіть!

ТЕТЯНА

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Тетяна. Заочне рішення суду може бути скасовано за ініціативою відповідача, який вправі подати заяву про його скасування протягом семи днів з дня отримання копії рішення. Цей момент для суду визначається днем, зазначеним у повідомленні про вручення копії.

При подачі заяви про скасування заочного рішення відповідач повинен представити докази поважності причини, по якій він був відсутній, а також посилання на обставини, які не були враховані при прийнятті рішення, і їх докази (п. 3 ч. 1 ст. 238 ЦПК РФ). Заява про скасування заочного рішення подається в той же суд, який прийняв рішення. Наші юристи допоможуть вам в сформованій ситуації знайти вихід.

 

Додаткові матеріали:

  • Як оскаржити заочне рішення суду про стягнення збитків?
  • Що робити якщо банк вимагає виплатити кредит за тиждень?
  • Чи правомірно стягнення заборгованості в солідарному порядку?
  • Чи може позивач оскаржити постанову про скасування заочного рішення суду?
  • Чи може позивач оскаржити постанову про скасування заочного рішення суду?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ