Що робити якщо позивач по справі про затоку квартири визнаний судом неналежним?

Проста справа про затоку квартири 15 роки (вже обсяг «дві цеглини») розглядали чотири! московських світових судді. Всі четверо скоїли явну судову помилку, взяли позов від «ненадлежащенго позивача» (не власник квартири, і власник не даавл, не дає і не буде давати йому повноважень на подачу позову). «Проморгавши» ця обставина останній світовий суддя упорствует (як же - честь мундира), навіть після скасування справи федеральним суддею. І посилила повернене справу «повісивши» на неналежно позивача вартість «липової» експертизи. Крім порушення матеріального права власника у справі маса безграмотних процесуальних порушень. Справа трагікомічне що далі

Александл

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Александр. Участь у провадженні у справі однієї або обох неналежних сторін може мати тільки одне процесуально - правовий наслідок - незадоволення заявленого позовної вимоги. При цьому не має значення, хто саме неналежний - позивач, відповідач або обидва одночасно.

Для відповіді на ваше запитання необхідно знати деталі справи: хто є позивачем і відповідачем по справі, обставини затоки, чия власність постраждала в результаті затоки і т.д. Для того щоб розібратися в ситуації, що склалася ви можете записатися на консультацію до нашого юриста.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи можна притягти до відповідальності позивача і відповідача за наклеп?
  • Чи повинен суд закрити справу якщо позов подано неналежним позивачем?
  • Як правильно скласти скаргу до Верховного Суду Російської Федерації?
  • Чи може позивач оскаржити постанову про скасування заочного рішення суду?
  • Позов про право (позов про визнання права)

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ