Куди подавати позовну заяву про оспорювання батьківства?

Відправила позов про оспорювання батьківства в пролетарський районний суд за місцем проживання відповідача (Ванникова, 22) - у відповідь прийшло ухвалу про повернення позовної заяви, в ньому вказано що заява не підсудна даному суду, і відповідач не зареєстрований нині ніде на території г Тули і області , але з 21.05.2008 по 16.05.2010 він був зареєстрований за адресою: м. Тула, вул. Жовтнева, д. 221 кв. 23 Після цього я відправила приватну скаргу до обласного суду м. Тули, зробила запит в архів обл. суду туди ж про розгляд моєї жалобичтоби вислали мені копію касаційної ухвали Тульського обласного суду від 13 січня 2011 року по приватній скарзі Макарової Світлани Олександрівни на ухвалу про повернення позовної заяви про оспорювання батьківства Пролетарського суду м. Тули від 15 листопада 2010 року. але відповіді не послідувало Чи означає це що мені треба відправляти той же самий позов до Зарічний суд??? Живемо з чоловіком в Москві, скоро другі пологи, не можу зробити прописки своєму першому синові і отже собі, так як потрібно дозвіл людини зазначеного у свідоцтві про народження в графі - батько. Мій позов не хочуть розглядати хоча він жив саме за тією адресою вказаною мною в позовній заяві, там приватний будинок і там живе вся його сім'я і він. Як діяти далі?

Світлана

Відповідь юриста:

Привіт, Світлана. Згідно статті 29 СК РФ: позов до відповідача, місце проживання якого невідоме або який не має місця проживання в Російській Федерації, може бути пред'явлений до суду за місцем знаходження його майна або за його останнім відомим місцем проживання в Російській Федерації.
Позови про стягнення аліментів та про встановлення батьківства можуть бути пред'явлені позивачем також до суду за місцем його проживання.
Однак ви не вказали, чи будете встановлювати батьківство?

 

Додаткові матеріали:

  • Що зробити для встановлення батьківства дитини і записи в якості батька?
  • З якого моменту буде платити аліменти батько, після встановлення батьківств ...
  • Клопотання про передачу справи на розгляд до суду за місцем проживання Відп ...
  • Альтернативність направлення позовної заяви про розірвання шлюбу
  • Як подати позов до суду

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ