Як скласти позовну заяву про поділ особових рахунків?

Здрастуйте! Допоможіть будь ласка вирішити проблему.Мой чоловік проживає і прописаний постійно в общежітіі.Раньше, коли він був в перший раз одружений, вони займали з першою дружиною два комнати.У нього двоє дітей від першого шлюбу (дочка і син). Син за рішенням суду проживає з батьком (син сам вирішив проживати з батьком, тому що мати алкоголічка, постійно била його). Вийшло так, що колишня дружина з дочкою займає одну кімнату, а чоловік з сином займають другую.Ліцевой рахунок один на двоіх.Муж раніше домовився з колишньою дружиною, що платити будуть по два місяці за комунальні послуги, але своїх зобов'язань вона не виконує і борги весь час растут.У нас теж сім'я не маленька: чоловік, я, мій син від першого шлюбу, його син, і ще 8 вересня у нас народилася дочька.Муж працює один, грошей не вистачає, щоб весь час платити тільки нам за все услугі.Ми писали заяву начальнику ЖЕУ, але отримали відмову на розділ особового рахунку і там було написано, щоб ми зверталися в суд.Скажіте будь ласка, з якою формулеровкой треба писати заяву в суд? Якщо можна, передайте мені зразок заяви.

Марія.

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Марія. Позовна заява про поділ особового рахунку подається до органів правосуддя в письмовій формі, з дотриманням вимог пред'явлених до позовної заяви в Цивільному - процесуальному кодексі Російської Федерації. У позові вказується наступна інформація:

1) найменування органу правосуддя, до якого подається скарга;
2) прізвище, ім'я, по батькові позивача, його місце проживання, а також прізвище, ім'я, по батькові представника позивача та його адреса (у разі, якщо позов подається представником);
3) прізвище, ім'я, по батькові та посаду особи або повна назва органу державної влади, дії (рішення) якого хоче оскаржити позивач;
4) обставини, на яких позивач обгрунтовує свої вимоги, і докази порушення прав Позивача;
5) вимоги Позивача;
6) перелік документів, доданих до позовної заяви;
7) документ про сплату державного мита.

Позовна заява датується днем його направлення до суду і засвідчується підписом позивача та /або його представника, за наявності у нього таких повноважень. Якщо позов подається представником, то до неї необхідно докласти довіреність, посвідчену в нотаріуса.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи можна позбавити батька дитини батьківських прав, якщо останній не цікави ...
  • Як правильно скласти позовну заяву проти ЖБК в суд?
  • Що зробити для встановлення батьківства дитини і записи в якості батька?
  • Як скласти позовну заяву про позбавлення батьківських прав?
  • Позовна заява про позбавлення батька його батьківських прав

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ