Співробітники ГИБДД виписали протокол про адміністративне правопорушення: що робити?

2 інспектора 3 РОБ ДПС УВС по САО м. Москви 12.12.2010 приблизно о 14.00 при несприятливих погодних умовах слідували на машині ДПС за УАЗ Патріот з боку вул. Зорге в напрямку ТТК з поворотом ліворуч на вул. Куусинена в район д. 86 по Хорошевському шосе з перетинанням зазначених частин. При під'їзді до наступного сфетофору по вул. Куусинена машина ДПС перебудувалася в правий ряд і даний інспектор пред'явив претензії водієві УАЗ Патріот про порушення дорожньої розмітки та виїзді на смугу дороги для зустрічного руху. Аргументи водія про засніженості розмітки і наявність суцільного зустрічного потоку машин, що виключають пред'явлені претензії, не були взяті до уваги. При цьому машина ДПС повністю повторювала маневри УАЗ Патріот. Інспектори ДПС поводилися визиваючі, негативно відгукуючись про всіх водіях. Процедура складання акта тривала більше однієї години. Об'єктивних засобів контролю інспектори ДПС не мали, давали тільки суб'єктивні оцінки водієві УАЗ Патріот.
Я був пасажиром УАЗ Патріот. Машину вів мій син, який не має за 8 років водійської практики жодного порушення правил дорожнього руху.

Гліб

Відповідь юриста:

Привіт, Гліб. При розгляді в суді справи про адміністративне правопорушення вашому синові знадобляться всі докази невинності в даній ситуації, у тому числі і ваші свідчення, відео-, аудіозаписи (за наявності) і так далі. Запишіться на консультацію до нашого юристу, і ми відповімо на всі ваші запитання після уточнення всіх нюансів справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Що робити при порушенні знака "в'їзд заборонено" і вилучення прав?
  • Чи можна оскаржити адміністративне покарання, якщо правила порушені внаслід ...
  • Порядок оскарження постанови про адміністративне правопорушення
  • Кваліфікація адміністративного правопорушення по більш м'якій статті
  • Незгода водія з осудним адміністративним правопорушенням

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ