Чи потрібно оскаржити постанову про обшук будинку, якщо протокол був складений на два дні пізніше обшуку?

У мого майбутнього, якщо справа вирішиться позитивно, чоловіка (мішb) скоро суд. Обвинувачення за сатье 228.1 КК РФ ч.2 п. "б".
Ситуація така: У грудні 2оо9 року, після довгих умовлянь його друга (Васі), погодився допомогти дістати йому 2 склянки марихуани (трава, яку курять). У той час він сам вживав її, але не свою, а його пригощав знайомий (Женя), пригощав маленькими дозами. Після домовленості Васі, Міша подзвонив Жені, який за певну суму погодився продати те к-ть яке потрібно Васі. Грошей у Миши небуло і він дочекався Васю, який приніс цю суму, передав Васі згорток, а гроші відніс Жене. Собі нічого не взяв. Потім через деякий час Вася сново йому подзвонив з тим же проханням, на яку Міша відповів відмовою. Потім Міша від когось дізнався що Васю оресторалі з палічним, він десь всетаки дістав марихуану. Через пів року, до Мене в будинок приїхали з держ нарко контролю з обшуком так, як за цей час ми з Мішій вже стали жити разом, що він вживав щось я не знала. Після обшуку, який був у мене ні чого не знайшли, але експертиза показала що він курив цю саму гидоту. Ми з Мішею після цього поговорили і він заради мене вирішив кинути і з тих пір більше нічого не вживає влаштувався на роботу. Слідство тривало. Під час першого обшуку я питала співробітників міліції чи законно вони його проводять на що вони сказали "так", але зараз вже коли у мене на руках обвинувальний висновок я бачу що воно було, як сказати, зареєстровано чи що тільки через 2 дні. Але це не настільки важливо. У мене провели вже і другий обшук в грудні 2010 року. Під час якого самі сатруднікі міліції підклали пакет. Сталося все так: Приїхали з держ нарко контролю четверо чоловік і привезли двох попитом. Все увійшли крім одного. У будинку не чого не обноружілі хоча у мене великий будинок, вони чому те не скрізь ікалі, багато надвірних построік в яких вони теж не дивилися. А покет знайшли в паркані, сторона якого виходить на вулицю, тоесть є доступ з вулиці, але і там не чого не могло бути так як у мене у дворі живе 2 однорічна собака - спаніель, вона дуже цікава і все що їй попадається рве на маленькі шматочки, а вуличний паркан у неї в прінцепе як будь собаки викликає особливу цікавість. Якби пакет навіть поклали б туди за годину до обшуку його точно б там не окозалось це можливо було зробити тільки в тому випадку, коли оглядати пішли надвірні споруди та собака відволіклася. Той хто обшукував постійно виходив до того хто остовался з зовні, і з ким то передзвонював. тому я просто впевнена що підклали самі співробітники міліції. Після обшуку я взяла каміру і зняла це місце на видио. Міші робили повторну мед експертизу яка показала, що він більше не вживає ні які наркотики. В обвинувальному висновку ні мед. ув'язнення, ні повторного обшуку немає. Чому? Чи може таке бути? І пред'вленіе тільки за збут. Будь ласка підкажіть що загрожує моєму улюбленому. Адже суд вже днями, що говорити на суді і говорити чи про другий обшук, адже я єдина свідок цього. І проти міліції не пойдешь.І взагалі винуватий чи Міша в цій ситуації. Порадьте будь ласка як і що нам зробити, і чи буде видио яким або доказом.

Юлія

Відповідь юриста:

Привіт, Юлія. Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до кримінальної справи. Ви маєте право оскаржити протокол обшуку, який був складений на кілька днів пізніше самого обшуку.

 

Додаткові матеріали:

  • Куди скаржитися на незаконні дії співробітників правоохоронних органів при ...
  • Кому належить земля під приватним будинком, що знаходиться в общедолевой вл ...
  • Чи можна розірвати договір з юристом, якщо останній не займається справою?
  • Чи правомірні дії правоохоронних органів при проведенні оперативних дій?
  • Позовна заява про стягнення аліментних виплат за минулий період

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ