Необхідність распріватізаціі кімнати в комунальній квартирі

Здравствуйте! Допоможіть будь ласка радою.
У 1991р., При обміні, батька вселили в кімнату в комунальній квартирі відомчого будинку, що належить військовій організації. З дня вселення він проживав і оплачував комунальні послуги за цю кімнату-170.
У 2009р. ми вирішили цю кімнату приватизувати. Коли почали збирати документи виявилося, що в ордері вказана площа 171. У ЖЕКу нам роз'яснили, що нібито в ордері помилково вказано цей метраж, він повинен бути 170. Начальниця ЖЕКу нам виписала довідку про те, що відповідно до БТІ мій батько займає площу 170. На підставі цих документів ми приватизували кімнату через суд.После чого батько оформив на мене дарчу і тепер власником кімнати є я, але я там не прописана.
Зараз з'ясовується, що ту кімнату, яку ми приватизували, належить за ордером сусідці з площею 170. А та кімната з площею 171 так і належить моєму батькові. Сусідці було відмовлено в приватизації кімнати 170 а кімнату 171 (яку вона займає), вона не може приватизувати, так як за ордером вона належить моєму батькові.
За словами сусідки, суддя наполягає на распріватізаціі кімнати 170. 13 жовтня нас викликають з батьком в суд.
Справа в тому, що батько вже старий і хворий чоловік, будинок, в якому він проживає повинен найближчим часом йти під знос. Невже нам справді треба буде займатися распріватізаціі і заново все оформляти?!?
Чи можна, наприклад, обом сторонам написати заяву в суд, що ми не заперечуємо про приватизацію даних кімнат. Або є ще якісь варіанти обійти распріватізаціі стороною?!?

Відповідь юриста:

Привіт, в суд доведеться з'явитися до вас, як власнику даної кімнати. Можливо доведеться письмово викласти Вашу позицію з приводу поданого позову. Вимога про распріватізаціі не заявляв, тому в даному рейтингу слухання бути не буде. Яке буде винесено судове рішення - Завіт від конкретних обставин у справі.

 

Додаткові матеріали:

  • Неможливий подальший спільне проживання з батьком-інвалідом
  • Чи може мати приватизувати на неповнолітнього сина кімнату в комунальній кв ...
  • Чи потрібна згода всіх власників кімнат у комунальній квартирі для продажу ...
  • Як приватизувати і продати кімнату в комунальній квартирі?
  • Чи може сім'я з трьох осіб приєднати собі звільнилася кімнату в комунальні ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ