Пред'явлення позовної заяви про відшкодування шкоди здоров'ю, заподіяної некваліфікованим лікарем

Я спостерігалася у зв'язку з вагітністю в М, Москва, перший знімок УЗД мені робили 1009 (термін був 3-4 тижнів) 2509 я звернулася до них зі скаргою на кровотечу і болю, лікар цієї клініки Ма НЕ ЗРОБИВШИ мені узі призначила лікування і зібрала аналізів на 13000 сама консультація у неї 1000 на кріслі мене не оглянула, прописала таблеток, призначила наступний прийом через 2 тижні, результати аналізів були відомі 2909 - ніхто мене не викликав, а - з жіночої консультації мене відправили туди на узі, що б поставити на облік і вже перейняти мене з усією документацією, 1410 Ма тільки змогла бути в клініці, спочатку вона знову виписала мені рецепт на 2 тижні, і тільки потім зробила узі, на якому діагностувала, що у мене ЗБ (завмерла вагітність) і порадила мені звернутися в гор.больница за госпіталізацією, я поїхала в поліклініку 22 звідки мене відправили з нарядом в 56 лікарню Москви, де мені провели повторні дослідження і з'ясували що вагітність завмерла на терміні 5 тижнів, а зараз термін у мене 11 - разом 6 тижнів я виношую мертвий плід, і моя вагітність вирішилася б без оперативного втручання, якби Ма зробив мені узі в день коли я звернулася, і не призначила мені підтримуючу терапію, від якого мій організм просто не зміг відкинути загиблий плід, тепер я очікую складного оперативного втручання, і ще не відомо які наслідки мене чекають.
Я хочу подати в суд на М, і на Ма особисто, з приводу всіх можливих збитків яких тільки зможу і відсудити компенсацію. Допоможіть будь ласка!!!

Відповідь юриста:

Добрий день. При наданні неякісних медичних послуг і некомпетентності співробітників медичного закладу, ви маєте право подати заяву в прокуратуру, після розгляду якого, може бути порушено кримінальну справу. До того ж ви маєте право направити до суду цивільний позов, що дозволить отримати грошову компенсацію заподіяної шкоди здоров'ю, моральної та матеріальної шкоди. Справи про некомпетентне або неякісне надання медичних послуг на сьогодні стають все більш поширеними. Для позитивного результату справи найбільш вірним рішенням стане звернення за допомогою до кваліфікованих фахівців. На даний момент вам необхідно збирати всі чеки на придбані медикаменти, надані послуги тощо для пред'явлення вимоги про відшкодування.

 

Додаткові матеріали:

  • Підписання договору на надання медичних послуг в платній клініці
  • Як стягнути зі стоматологічної клініки компенсацію за непотрібну операцію?
  • У клініці надали некваліфіковані медичні послуги: що робити?
  • Як стягнути компенсацію за неякісну медичну допомогу?
  • Які документи необхідно прикласти до позову про відшкодування шкоди здоров ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ