Рекомендації судді про зміну позовних вимог позивача

Вітаю!
30 березня 2010 р померла гр. З Світлана Миколаївна, яка заповіла своєму онукові З Олегу Аркадійовичу земельну ділянку № 63 з розташованими садовим будинком, будівлями і спорудами, що знаходяться за адресою: Московська область, Павлово-Посадський район
У заповіті від 09122006 р місцезнаходження земельної ділянки № 63 вказано: «Московська область, Павлово-Посадський район, поблизу села Дальня», а в свідоцтві на право власності на землю від 19121994 р, кадастровому паспорті місцезнаходження земельної ділянки № 63 зазначено: Московська обл., Павлово-Посадський р-н, д. Дальня, СТ «Берізка».
ПРОШУ СУД:
- Встановити факт того, що земельну ділянку, зазначену в заповіті від 9 грудня 2006 р Забежанской Світланою Миколаївною за адресою: Московська область, Павлово-Посадський район, поблизу села Дальня, дільниця № 63 є ділянкою, розташованою за адресою: Московська обл. , Павлово-Посадський р-н, д. Дальня, СТ «Берізка», ділянка № 63;
- Визнати право власності на земельну ділянку № 63 розташований за адресою: Московська обл., Павлово-Посадський р-н, д. Дальня, СТ «Берізка», кадастровий номер 50: 17: 0010227: 225 за Забежанскім Олегом Аркадійовичем в порядку спадкування після Забежанской Світлани Миколаївни, яка померла 30 березня 2010 року.
На першій бесіді суддя просить уточнити прохальну частина, інакше рішення буде не на нашу користь. Що мається на увазі?

Відповідь юриста:

Здрастуйте, наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Позовна заява про визнання права власності на земельну ділянку
  • Як оформити у власність ділянку землі, придбаний без укладення договору куп ...
  • Як поступити при наклепі і постійні погрози з боку знайомого?
  • Банк втратив оплату за навчання: що робити в разі відрахування за несплату?
  • Чому за наявності заповіту спадкоємці вступають в права за законом?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ