Захист прав обманутого власника придбаної квартири

В кінці серпня 2009 року я До побачив в газеті «В» оголошення про продаж квартири з вказаним номером телефону Я зателефонував за вказаним номером телефону і поцікавився, яку квартиру продають по даного оголошення. Після чого я зі своєю дружиною До домовилися з продавцями квартири про зустріч, яка відбулася біля будинку № 82 «А» з ріелтором агентства нерухомості «М» Ч. У ході зустрічі я з дружиною оглянули квартиру, що продається, і Ч. була озвучена вартість даної квартири , по якій її клієнт бажає продати дану нерухомість. Вартість квартири становила 1660000 рублів. Я погодився на цю вартість квартири. 16 вересня 2009 року я з мамою разом прийшли в агентство нерухомості «М» розташоване, де співробітник компанії Ч. підготувала попередній договір купівлі продажу даної квартири на суму 300000 рублів, між моєю мамою і агентством нерухомості «М». За яким «М» виступав одержувачем завдатку від імені Р. 21 вересня 2009 року я з мамою знову прийшла в агентство нерухомості, де ми передали Ч. ще 600000 рублів. Після чого Ч. переробила попередній договір купівлі-продажу на суму 900000 рублів. У нас більше не було готівкових коштів, і ми з мамою запропонували купити мамину квартиру, Я подав оголошення про продаж даної квартири, але Р став квапити нас з продажем через агентство «М», пояснюючи, що йому дуже терміново потрібні кошти на лікування . І запропонував купити її у нас за 780000 рублів, після чого 28 вересня 2009 року в «М» між моєю мамою і Р. був укладений договір купівлі-продажу даної квартири за 760000 рублів і договір купівлі-продажу квартири належить Р., кв. 22 за 1660000 рублів. Р. написав мені розписку про отримання грошових коштів в сумі 20000 рублів, тобто залишку грошових коштів по даній угоді.
30 вересня 2009 року я з мамою зустрілися з головою кооперативу Г і підписали акт прийому передачі квартири. Після чого я зробив ремонт в даній квартирі і 22102010 року моя мама зареєструвала в органах юстиції право власності на дану квартиру.
30 листопада 2009 року я в'їхав в дану квартиру для проживання. В кінці дкабря 2009 року до мене додому прийшла Е і Б, які повідомляли мені про те, що вона є господинею цієї квартири згідно рішення Арзамаського міського суду від 23122009 року. Крім того Б. сказав мені про те, щоб я писав заяву в міліцію про притягнення Г., Р., Е. про те, що вони вчинили шахрайство, а також звернутися до суду з позовною заявою до даних громадянам і, що скоро відбудеться касаційний суд в Нижньому Новгороді який вони теж виграють. Після цього розмови я зателефонував голові кооперативу Г і повідомив про візит Е., але голова ЖСПК №47 Г відповів йому, щоб я не переживав і в разі їх повторної появи передав їм, що якщо у Е. є будь-які претензії з приводу квартири нехай звертаються до мене.
У березні місяці вони знову приходили до мене і сказали, що виграли касаційний суд. Після чого ввечері того ж дня він з дружиною пішли на прогулянку і зустрілися з Єї її адвокатом М. де вони розповіли, що протягом судового розгляду в Арзамасі спостерігали що в квартирі по якій вони судяться, ведеться ремонт, і що вона зверталася до ріелторам фірми «Мс» щоб вони не продавали квартиру 2 тому що постраждають інші люди, але вони її не послухали.
Після оформлення квартири у власність Е. подала в суд позов на кооператив, що не отримала квартиру у власність. При розгляді справи в суді з'ясувалося, що вона не висувала ніяких вимог до свого колишнього чоловіка і не виплатила повністю пайові внески при будівництві. Під час судового розгляду Е внесла через банкомат 403000 руб. і суд виніс рішення, що правовласником квартири є Е, а у нас в юстиції анулювали свідоцтво про власність. Касаційний суд залишив рішення без змін. Ми подали позов про відшкодування вартості квартири і вартості ремонту. І все юристи до яких я звертався сказали, що я можу проживати в даній квартирі до рішення суду або поки не прийдуть судові пристави з рішенням суду про виселення з даної квартири. Але 08112011 року прийшовши додому після роботи виявив, що в квартирі де я проживаю змінили замок і я залишився зі своєю сім'єю залишився без речей і без майна. На наступний день в даній квартирі я побачив світло і незнайому машину у дворі будинку, запитавши у водія хто він, він мені відповів що його поселив Б. для проведення ремонту в квартирі і велів нікого не пускати в неї. І дав нам номер телефону Б. і просив всі питання вирішувати з ним. Через кілька днів нам зателефонувала Е. і сказала щоб ми забирали свої речі о 12:001611.2011 року. Коли ми приїхали забирати свої речі вони всі були на вулиці в снігу, тобто всі речі викинули на вулиці як сміття.
У підсумку я зі своєю сім'єю залишився без квартири, без грошей за квартиру і ремонт, і без речей.
Якщо для розгляду необхідні рішення судів, можу відправити

Відповідь юриста:

Привіт, якщо вам необхідна допомога для захисту ваших прав - запишіться на очну консультацію. Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете звернутися до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Дійсність договору купівлі-продажу квартири без реєстрації
  • Чи можна претендувати на квартиру при розлученні, якщо під час шлюбу в ній ...
  • Які документи необхідно додати до декларації для отримання податкового вира ...
  • Розірвання договору купівлі-продажу квартири та повернення грошових коштів
  • Розірвання договору купівлі-продажу квартири та повернення грошових коштів

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ