Оскарження судового рішення про повернення заставної суми

Добрий день,

Наша організація здавала приміщення в оренду в 2008 р 220108 прийшли з агентом з нерухомості майбутні суборендарі. Підписали Угоду про гарантійний платіж. Директор ТОВ передала гроші і попросила написати розписку. Я. будучи директором написала розписку невірно: "я, ПІБ, отримала від ПІБ, суму в розмірі 57000 руб в якості застави (субаредатор -юридична компанія. Директор сказала, що потрібно писати" заставу ", свідки є) за приміщення адрес.Просіделі вони 8.5 місяців і ми
достроково розірвали договір. Підписали доп угоду до угоди про гарантійний платіж, що
сума 57000 руб оплачується за оренду. Вони пішли, а через рік директор подала на мене позов про визнання договору застави недійсним, тому що він не був укладений у письмовій форме.Два року розглядалася справа. Перший раз їм відмовила суддя, подали касацію в МГС-справу повернули на перегляд. у цей час у мене вмирає чоловік і мені було не до суду. Інша суддя позов задовольнила. свідки не викликала, хоча вони були в суде.Я написала касацію, але мені МГС відмовила мені присудили виплатити 57 тис. руб.Ісполнітельний передали приставам. Я написала наглядову скаргу в МГС - відмовили, але ще не отримала. Суборендар - нульова фірма з них нічого не возьмешь.Я написала претензію ТОВ-і могла б подати про їх заборгованості по оплаті за останній місяць, який ми оплатили з "застави".
Що робити? Є нововиявлені обставини.
Наперед дякую.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, дійсно, в даному випадку необхідно було укладати угоду про завдаток.
Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в даному питанні після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Розірвання страхувальником договору добровільного медичного страхування
  • Чи можуть вимагати грошові кошти по розписці, якщо остання складена без пас ...
  • Що робити якщо були арештовані грошові кошти на рахунку?
  • Що робити якщо пенсійний фонд не відреагує на претензію?
  • Що робити якщо в орендоване приміщення не пускають орендаря?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ