Звернення до суду для визнання чоловіка, що втратив право користування

Добрий день. Почну спочатку.

Моєму чоловікові в 2004 році його батьки залишили 2-х кімнатну квартиру, в неї прописали (в той час він був одружений і у нього була дитина) його дружину і дитину. У 2006 році вони туди переїхали. Чоловік в той час вів неадекватний спосіб життя, тобто пив, наркоманії. Він стояв на обліку в накродіспансере і постійно потрапляв в лікарні. Він головний квартиронаймач. Але за квартиру він не платив, ПрАТ його дружина, заборгованостей немає. З лютого 2009 року він там не з'являвся, жив зі мною. У 2010 році у нас народилася дочка. Чоловік лікуватися, ми йому допомагаємо. У травні 2011 року він розлучився, в листопаді ми одружилися і прописали дочку в його квартирі.
Маю питання є запитання. Ще до прописки дочки, ми хотіли полюбовно домовитися з його колишньою дружиною про прівотізаціі і розміні квартири. Вона почала погрожувати що він не платив з 2006 року, і що у неї є якісь підписи сусідів що він там не жив. Чи це можливо? Чи може вона пред'явити борг якщо вони перебували в шлюбі, і фінансовий приводу не був розділений?

Ще питання. Що нам можна зробити, чи можливо її розміняти якщо колишня дружина не хоче. Нам належить 50%, але там жити ми несобіраемся.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, для початку, вам не належить 50% квартири, так як остання не приватизована, слідчо є власністю муніципалітету. Якщо у колишньої дружини вашого чоловіка є підписи сусідів про непрожіваніі, то швидше за все вона збирається звернутися до суду для визнання вашого чоловіка таким, що втратив право користування. Запишіться на консультацію до нашого юриста, і ми відповімо на всі ваші запитання після уточнення всіх нюансів справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Приватизація квартири під час перебування наймача в місцях позбавлення волі
  • Чи можна оскаржити судове рішення винесене 5 років тому?
  • Яким чином можливо зняти з реєстраційного обліку колишнього чоловіка?
  • Права колишньої дружини на житло колишнього чоловіка по соціальному найманн ...
  • Права колишньої дружини на житло колишнього чоловіка по соціальному найманн ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ