Бездіяльність співробітника правоохоронних органів при розслідуванні ДТП

У мене в родині сталася трагедія, допоможіть, будь ласка!
1 серпня 2011 року на 201 км. Автодороги М3 «Україна», автомобіль Нісан Ікс Треілі р.н. к349ом /190 під керуванням водія Купрікова Н.В., рухаючись з боку г.Брянска в сторону м.Москва, виїхав на смугу зустрічного руху, з подальшим виїздом на зустрічну обочину, де допустив зіткнення з автомобілем Мітсубісі Лансер р.н. н 393мм /32 під управління водія Семічаснова А.І., що рухався з боку м.Москва в сторону г.Брянска, в результаті водій Мітсубісі Лансер, Семічаснов А.І. і троє його пасажирів загинули, четвертий пасажир отримав тяжкі травми.
Автомобілем Мітсубісі Лансер керував мій тато, який уже сорок років працює водієм, він зробив все, що б цього ДТП не відбулося, загальмувати і з'їхав на узбіччя. За весь стаж водіння у нього не було жодного ДТП з його вини, він постійно їздив по відрядженнях, на автодорозі М3 знав уже кожну ямку, так як їздив у Москву по три рази на тиждень. Відповідальний водій, люблячий, турботливий чоловік, тато., Дідусь, добрий, чуйний чоловік.
За фактом ДТП триває розслідування, кримінальну справу досі не возбуждено.Человек, з вини якого загинуло чотири людини, навіть не подозреваемий.Он спокійно поїхав в Норильськ, де проживає.
Складається враження, що слідчий не збирається звинувачувати, не шукає свідків, від зустрічей з постраждалими ухиляється, розмовляє неохоче. Результатам технічної експертизи я не довіряю. Крім технічної експертизи ніяких дій, що б розібратися за фактом ДТП слідчий не робить.
Співробітники ДПС виїжджали на місце ДТП говорили, що Купріков обганяв фуру, що у нього була швидкість більш 140км /ч.А зараз немає ні свідка, Купріков не пам'ятає, як опинився на зустрічній узбіччі, але при цьому бачив, що Мітсубісі оттормаживаются і йде на узбіччя. Коли він зателефонував одному з постраждалих, то лише запитав чи не потрібна матеріальна допомога, а то 20сентября він відлітає в Норильськ і все


Відповідь юриста:

Здрастуйте, наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з матеріалами слідства і документами, що мають безпосереднє відношення до справи. З бездіяльністю правоохоронних органів потрібно боротися в судовому порядку.

 

Додаткові матеріали:

  • Що робити якщо справа про ДТП зі смертю учасника було закрито?
  • Як відстояти свою точку зору в події дорожній пригоді?
  • Бездіяльність співробітників правоохоронних органів: що робити?
  • Оскарження бездіяльності співробітників правоохоронних органів
  • Оскарження бездіяльності співробітників правоохоронних органів

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ