Як правильно скласти позовну заяву до поліклініки, лікарі якої неправельним лікуванням посилили хворобу.

Здравствуйте, я б хотіла пред'явити позов лікарні (поліклініці), де мене неправильно лікували два лікарі, довели мою хворобу (неврит лицьового нерва) до невиліковність і спотворили мене внешне.Із-за цього я втратила роботу (я педагог), витратила, а вірніше викинула на вітер близько 70-80 тис рублів (на жаль, не всі чеки збережено), хочу зажадати і відшкодування моральної шкоди, через переживання доведена до нервової хвороби (є висновок невролога про моє неврологічному статусі). Чотири невролога, що дивилися мене пізніше , сказали мені про неправильно розпочатому лікуванні на першому місяці хвороби, які спричинили за собою отяжеленіе і регрес замість позитивної дінамікі.Медіцінскіе карти з призначеннями у мене на руках (я їх викрала), призначення глибоко шокували всіх практикуючих неврологов.Помогіте, будь ласка, скласти грамотно позов і пройти для суду медекспертізу.Сейчас грошей немає, все, що було, витрачено на лікування, і я без роботи.!


Оксана Бутиріна

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Оксана. Позовна заява про відшкодування моральної шкоди повинно складатися досвідченим фахівцем, що вивчив всі обставини вашої справи. Адже, в нашій державі моральну шкоду досі відшкодовується з працею і найчастіше далеко не тією сумою, на яку розраховував позивач.
Наші юристи пропонують вам повний спектр послуг щодо представлення інтересів клієнта в судовому розгляді по відшкодуванню моральної шкоди починаючи від складання претензії і закінчуючи контролем над виконанням судового рішення.

 

Додаткові матеріали:

  • Як подати до суду на іноземця місце проживання, якого невідомо.
  • Які документи необхідно надати до суду для відшкодування шкоди здоров'ю?
  • Як скласти позовну заяву про відшкодування моральної шкоди?
  • Позовна заява про відшкодування
  • Позовна заява потерпілого в ДТП пішохода

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ