Чи обов'язково для реєстрації ТОВ укладати договір оренди робочого місця?

Привіт
У 2009 році ми зареєстрували ТОВ в м. Москві: 1-засновник, він же директор і гол. бухгалтер. Діяльність: консультаційно-тренінговий центр (консультації психологів для дітей і дорослих, профорієнтація, кар'єрне консультування, консультаційна діяльність організацій).
Наша юридична адреса відповідає місцю знаходження нашого офісу.
На сьогоднішній день для нашої діяльності нам не потрібна постійна оренда приміщення, немає сенсу її оплачувати і ми хотіли б від неї відмовитися. Але ТОВ зобов'язане мати договір оренди на юридичну адресу, як я розумію?
Питання: в одній аудиторській компанії нам сказали, що зараз можна перереєструвати ТОВ на домашню адресу, якщо власники не заперечують (я єдиний власник і у мене така можливість, в принципі є). Чи так це? Я здивована , вважала, що це можливо тільки для ІП Якщо так, то як же тоді бути з необхідністю мати договір оренди, який повинен бути прив'язаний до юридичною адресою? І на випадок податкової перевірки - де брати перевіряючих, у себе в квартирі ?
У випадку, якщо все ж не можна перереєструвати ТОВ на домашню адресу, то як краще поступити, щоб піти від необхідності мати постійний офіс? - Закрити ТОВ (знаю, що це непросто) і зареєструватися як ІП? Які можуть бути законні варіанти?
Заздалегідь велике спасибі за роз'яснення.
З повагою,
Наталя
+7 (909) 678-29-03

Наталя

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Наталя. Згідно з чинним законодавством, в установчих документах Товариства повинен бути зазначений юр адресу ТОВ. Для того, щоб не купувати нерухомість ви можете укласти договір оренди робочого місця або договір оренди з власником. Для отримання більш детальної інформації ви можете записатися на консультацію до нашого юриста.

 

Додаткові матеріали:

  • Відсутність згоди господарки орендованої квартири на оформлення тимчасової ...
  • Чи можна брати паспорт громадянина Російської Федерації в якості застави?
  • Що робити якщо засновники ТОВ не хочуть укладати договір про оренду робочог ...
  • Відмова податкового органу в постановці на податковий облік ССО
  • Відмова податкового органу в постановці на податковий облік ССО

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ