Чи є вселення в квартиру бабусі навмисним погіршенням житлових умов?

Добрий день! Виникло таке питання. Я державний цивільний службовець і відповідно до постанови Уряду Російської Федерації 27.01.2009 № 63 маю право стати на чергу для поліпшення житлових умов. Я прописана в 2-х кімнатній квартирі з батьками. мама приватизувала квартиру 08.05.2009 і ми з татом відмовилися від приватизації на користь мами. Загальна площа квартири 522 відповідно по пункту б постановоленія я не під = ходжу, тому на людину припадає більше 15 кв.м. площі. При цьому, є можливість прописати до нас у квартиру бабусю (мати тата). Питання в тому, чи не буде ця прописка погіршенням житлових умов, зазначених у пункті 12 постанови.

Марина

Відповідь юриста:

Привіт, Марина. Діями, що спричинили погіршення житлових умов, не є: 2) вселення чоловіка (дружини), непрацездатних батьків, інших громадян в установленому порядку в житлові приміщення як члени сім'ї, якщо до вселення зазначені особи були прийняті на житловий облік в місті Москві; 5) вселення непрацездатних батьків, якщо до вселення вони:
а) володіли за попереднім місцем проживання в місті Москві самостійним правом користування жилим приміщенням, визнаним в установленому порядку непридатним для постійного проживання та ремонту або реконструкції не підлягає;
б) безоплатно передали житлове приміщення за попереднім місцем проживання в місті Москві органам державної влади міста Москви.

В іншому випадку вселення бабусі буде погіршенням житлових умов.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи може сім'я з трьох осіб претендувати на поліпшення житлових умов?
  • Чи має сім'я з трьох осіб, яка проживає в комунальній квартирі, право на п ...
  • Чи є навмисним погіршенням житлових умов реєстрація сина?
  • Як отримати інвалідність для матері, якщо остання не може рухатися?
  • Чи є вселення дружини в муніципальне житло погіршенням житлових умов

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ