Чи повинен громадянин РФ платитиме штраф за ч.2 ст.19.27 КоАП РФ, якщо посталенние на облік особи не проживали за вказаною адресою?

Добрий день! Мене звати Володимир я до вас ось з таким питанням. У середині лютого до мене звернувся мій хороший друг який за родом діяльності займається озелененням міста, в бригаді у нього іноземні робітники, з 15 лютого набрав чинності Федеральним закон від 23.12.2010 № 385-Ф3. через який він не може іноземних робітників з Молдавії і України поставити на міграційний облік за своїм юр. адресою, тому попросив мене що б я поставив 40 чоловік на міграційний облік на свою фізичну адресу, лічильники на воду у мене стоять, тобто по «комуналці» мені за них не плоть але не тут то було подзвонили з територіального ОУФМС і сказали що б я за кожного іноземця який у мене не проживає на підставі ст. 19.27 КоАП РФ заплатите штраф. Моє запитання до Вас: повинен я плоті штраф за людину, яка у мене стоїть на міграційний облік, але з якихось причин не проживає платити за кожного штраф на підставі ст. 19.27КоАП РФ. З Повагою! Володимир.

Володимир

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Володимир. Дійсно, відповідно до ч.2 ст.19.27 КоАП РФ уявлення при здійсненні міграційного обліку завідомо неправдивих відомостей про іноземне громадянина або про особу без громадянства або підроблених документів є адміністративним правопорушенням. Зазначена вами інформація свідчить про надання вами - приймаючою стороною, при здійсненні міграційного обліку завідомо неправдивих відомостей про місце фактичного перебування іноземного громадянина, що і складає собою правопорушення, передбачене ч.2 ст. 19.27 КоАП РФ.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи повинен громадянин РФ ставати на облік в міграційну службу?
  • Чи існує термін дії у листка вибуття з іншої країни?
  • Стягнення штрафу, накладеного в Німеччині, на території РФ
  • Чи передбачений штраф за непроживання іноземного громадянина за місцем реєс ...
  • Адміністративне правопорушення

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ