Як правильно скласти заяву в прокуратуру або поліцію?

13 березня уклала договір найму житлового приміщення за адресою Новощукінская, д. 8. Була внесена плата за перший місяць і заставу. 15 числа, при появі в знімається приміщення було виявлено невстановлена особа, яке повідомило, що проживає за даною адресою. Надати підтверджуючі документи і своє прізвище відмовився. Мобільний телефон особи з яким укладено договір недоступний. Ріелтор так само не доступний. Особа, що уклала зі мною договір, вказав паспортні дані, які збіглися з вказаними в завіреної нотаріусом копії свідоцтва про право на власність. Після дзвінка за місцем реєстрації наймодавця, нам відповіли що ніяких договорів на оренду укладено не було і що дані дзвінки не є поодинокими. Як поступити в даній ситуації і куди звернутися для складання заяви в ОВС та прокуратуру.

Тетяна

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Тетяна. У даному випадку в наявності факту вчинення шахрайства, відповідальність за яке передбачена КК РФ. Як і будь-який офіційний документ, заяву в прокуратуру повинне бути правильно оформлене:
-Обов'язкова наявність підпису звернувся із зазначенням прізвища, імені, по батькові;
-Документ повинен містити виклад суті справи, а також дані про сьогодення місці проживання, навчання або роботи.

Якщо заява не містить вищевказаної інформації, воно визнається анонімним і не підлягає розгляду. Тільки правильне складання документа може гарантувати його швидкий розгляд представниками державного органу. Якщо ви бажаєте щоб заяву в прокуратуру було складено якісно і в найкоротші терміни можете скористатися послугами професійних юристів.

Заява має бути дозволено в строк не пізніше тридцяти днів з дня реєстрації в прокуратурі, а якщо воно не потребує додаткового вивчення і перевірки - не пізніше п'ятнадцяти днів, якщо інший термін не встановлено федеральним законом.

 

Додаткові матеріали:

  • Як грамотно скласти заяву в прокуратуру на керуючу компанію?
  • Як правильно скласти заяву в прокуратуру на лікарню?
  • Як правильно скласти заяву в прокуратуру з приводу погроз колишнього чолові ...
  • Як правильно скласти заяву в прокуратуру про порушення прав громадян?
  • Як правильно скласти заяву в прокуратуру про наклеп?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ