Як повернути товар, вкрадений другим засновником фірми?

Я є директором фірми, де два засновники. На грунті конфліктної ситуації засновник вивезла самомтоятельно товар належить мені, майно, після чого я звернулася в органи міліції, на що надійшла постанова про відмову в порушенні кримінальної справи, хоча я надала всі копії документів (договір позики у физич. Особи (т.е у себе), договору оренди, накладні на товар, розхідники, касову книгу, банківські документи, внесення суми у статутний Капітал було внесено мною ж, гроші іншого засновника ніде не проглядаються, які вона вкладала. За трудовим договором вона не оформлена, але призначена заст. директора у фірмі, є наказ про звільнення її з заст. директора. Заробітна плата нараховувалася тільки діркктору. Як мені правильно скласти позовну заяву, закликати до відповідальності безпардонність і нахабність своєї компаньйонки, як струсити її зі своїх плечей, як засновника. Допоможіть! Я розорена ! Міліція на її боці виходить, всі запитані у мене підтверджуючі документи для чого їм були потрібні???

Лідія

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Лідія. Вам необхідно направити до суду позовну заяву про витребування майна з чужого незаконного володіння. На позивача покладається обов'язок по доведенню наступних фактів:

1. Факт належності позивачеві спірної земельної ділянки.

2. Факт перебування спірної земельної ділянки у відповідача.

3. Інші обставини , які необхідні суду для прийняття об'єктивного і законного рішення, в числі яких і показання свідків.

наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Хто повинен компенсувати недостачу товару в магазині і вкрадений товар?
  • Що робити якщо друга сторона за договором не виконує своїх зобов'язань?
  • Як оформити у власність землю, взяту в оренду на 49 років?
  • Оспорювання приватизації сусідньої земельної ділянки
  • Складання позовної заява про розірвання договору безоплатного користування

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ