Як впливати на дільничного, який не виконує свої обов'язки?

Здравствуйте. Я проживаю в МО м. Орєхово-Зуєво. Я, мені 34 роки, працюю в м. Москві, і мама 62 роки, працює в м. Орєхово-Зуево.У нас "сусідські чвари ", що дійшли до беззаконня. Наш сусід, Роман, одружений чоловік. Двоє дітей. Останнім часом, як вип'є,, проявляє м'яко сказано страшні дії на нашу адресу, моторошну агресію Причина невідома?? ? Випивати він став постійно. Спочатку була добірна лайка і мат (наприклад, раптом вискакує і заявляє, що наші дупи тільки х гідні, що ми вівці еб ) Це я для прикладу наглядного.Прошу зауважити, без причини абсолютно. Нас і будинки-то не буває. На 07 січня, він вийшов з сокирою, спочатку намагався вибити наші двері, потім почав рубати дерев'яний столик біля наших дверей. У підсумку, звичайно розрубав на друзки. Ми викликали міліцію 8 січня 2011. Написали заяву. Після чого, ще ходили безпосередньо до дільничного, який дивився нашу заяву. Провів бесіду з приводу того, що було. Сьогодні, 14 січня 2011 та й вчора дільничний безперервно дзвонить на наш домашній телефон і мобільний телефони, вимагає пояснень,???. Причому він знаходиться в сусідньому з нами будинку і жодного разу навіть не прийшов для того, об подивитися що сталося, ми спеціально не прибираємо, не поговорвл з ним вже тиждень. Більше того, він загрозливим тоном говорить, що нібито ми у всьому винні і він записує наша розмова на телефон (до цього, ми мали необережність обмовитися, що якщо він не прийме заходи, ми звернемося до Прокуратури). Дивно. "Реально " дуже страшно тепер жити, входити, виходити з квартири. Вчора був Старий НГ, Роман знову був у неадеквате, вискакував, говорив, що у нас два балкони, а в нього один. Дільничний теж хлопець молодий. На амбіціях. Сьогодні зі мною розмовляв. Я кажу, Ви навіть не прийшли ні разу подивитися удари сокирою, а він сказав, що це ми винні, що якщо ми звернемося в Покуратуру, це наша вина. Тобто виходить, побічно теж свого роду погрожував. Що за беззаконня? Що робити?

Марина

Відповідь юриста:

Привіт, Марина. Варіантів вирішення вашої проблеми дещо, якщо ви проживаєте в муніципальній квартирі: починаючи від визначення порядку користування квартирою і закінчуючи виселенням квартиронаймача за хуліганську поведінку. У більшості випадків потрібно звертатися в суд. Якщо це сусід, що проживає в приватизованій квартирі поруч, то вам необхідно стягнути матеріальну шкоду в судовому порядку і звернутися з заявою про хуліганство у поліцію.

Також ви маєте право подати скаргу на бездіяльність дільничного у вищестоящі органи, або до суду. Для отримання більш детальної консультації щодо порядку ваших дій, вам необхідно записатися на консультацію до юриста.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи можна виселити відповідального квартиронаймача за хуліганську поведінку?
  • Як оскаржити бездіяльність дільничного інспектора по перевірці заяви?
  • Як боротися з сусідом, яка вчиняє хуліганські дії час від часу?
  • Як боротися з сусідом, яка вчиняє хуліганські дії час від часу?
  • Як впливати на дільничного, який не виконує свої обов'язки?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ