Як оскаржити бездіяльність правоохоронних органів у розгляді заяви про крадіжку?

я подавала заяву про крадіжку на свою знайому, після чого мені її друг почав погрожувати, що пред'явить якийсь запис, компрометуючу мене, мені стали надзвонювати незнайомі чоловіки в різний час доби і вимагати, щоб я забрала заяву До подачі заяви мені нібито телефонував дільничний і говорив, що на мене написала та знайома, що вкрала, заяву про клевете.После всього цього мені довелося з грудного вигодовування перевести на змішане свою 5-тімесячную дочка-в мене стало не вистачати молока.Когда мені після 2-х тижнів не подзвонили!
, Після подачі заяви, я зайшла до дільничного, на що він мені сказав, що всі ці діяння абсолютно законні і справа просто списали, а з ними навіть не розмовляли Скажіть, будь ласка, це дійсно так?

елена

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Олена. Про результати розгляду поданої в правоохоронні органи заяви, вас повинні були сповістити. Якщо ви не згодні з рішенням співробітників правоохоронних органів, ви маєте право оскаржити його. Найбільш ефективним, як показує юридична практика, є оскарження в судовому порядку. До того ж у суді ви вправі вимагати відшкодування моральної шкоди, заподіяної знайомої і її другом, наслідком якого стала втрата грудного молока. Наші адвокати допоможуть вам вирішити ситуацію, що склалася.

 

Додаткові матеріали:

  • Як оскаржити рішення Управління федеральної міграційної служби та повернути ...
  • Чи можна скасувати рішення суду про розірвання шлюбу без присутності відпов ...
  • Як оскаржити бездіяльність дільничного інспектора по перевірці заяви?
  • Напрямок заяви про крадіжку майна у відділення поліції
  • Оскарження дій правоохоронних органів у судовому поряке

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ