Як скласти позовну заяву про нечіненіі перешкод до користування житлом?

Доброго дня). Мій тато - юрист. Його друзі також мають свої зв'язки (денги). Батько викинув (підкреслюю) мене з дому. Квартира 3х ком. комунал. Дві кімнати наші. Прописані постійно: Батько мій, я, сестра (яка з матір'ю і молодшим моїм братом живе в краснодарському краї). Свою другу дружину і їх дитину прописав в іншу квартиру (як мені дала знати співробітниця ЕИРЦ, коли я отримував довідку про те хто прописаний). Папка мій вже підкуповував дільничного і суддю. Естесственно я також залишаюся ні з чим. Він труїв мене з дитинства. Виховання "батогом і пряником"! Армія з народження! За козацьки! . Він недавал спокійного життя мені, і відняв у мене і дім!
Допоможіть мені будь ласка

Олексій

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Олексій. Вам необхідно направити позовну заяву до суду про вселення та усунення перешкод до користування житловим приміщенням. Позов про нечіненіі перешкод необхідно складати відповідно до вимог статей 131132 Цивільного - процесуального кодексу Російської Федерації. Так в позові необхідно вказати найменування суду; прізвище, ім'я, по батькові позивача, його місце проживання, а також прізвище, ім'я, по батькові представника і його місце проживання, якщо позовна заява подається до суду представником; прізвище, ім'я, по батькові відповідача, його місце проживання ; суть порушення прав і законних інтересів заявника та його клопотання; підстави для пред'явлення вимог позивача, та докази, що підтверджують ці підстави; відомості про досудових розглядах; перелік доданих до позовної заяви документів, їх копії; копії позовної заяви за кількістю відповідачів і третіх осіб ; документ, що підтверджує оплату державної; підпис позивача або його представника.
Наша юридична компанія має великий досвід супроводу такої категорії справ, як нечіненіе перешкод у користуванні квартирою, тому ми пропонуємо вам свої послуги зі складання позовної заяви та напрямку його в суд, збору документів і доказів, представлення ваших інтересів і багато іншого.

 

Додаткові матеріали:

  • Як скласти позовну заяву про компенсацію шкоди здоров'ю і моральної шкоди?
  • Складання позовної заяви про стягнення з подружжя грошових коштів по кредит ...
  • Як правильно скласти позовну заяву про повернення коштів за товар?
  • Як правильно скласти позовну заяву проти ЖБК в суд?
  • Як скласти позовну заявлленіе у зв'язку з невиплатою грошових коштів за за ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ