Як розділити спільний автомобіль при розлученні, якщо чоловік уже продав його?

Здравствуйте. Я розлучаюся з чоловіком. У нього залишилася машина, куплена під час шлюбу. Днями мені сказали що номер машини змінився, предпологаются що він або переоформив її на матір або оформив договір купівлі продажу. Чи є у мене можливість відсудити у нього половину реальної вартості цієї машини, тому есіть ймовірність що в договорі купівлі-продажу буде вказана мінімальна ціна машини. Так само у нас є дитина чотирьох років. Чоловік сказав що сам подасть на аліменти. Мені казали що аліменти виплачуються від білої з /п 25%. Він сам співробітник ГБДД, чи може він вплинути яким небудь чином на відсоток аліментів?

Олена

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Олена. Вплинути на розмір аліментних виплат ваш чоловік не може. Якщо він сам згоден платити аліменти на дитину, то ви можете скласти відповідну угоду і не звертатися до суду для вирішення цього питання, до того ж нотаріально завірене угоду про виплату аліментів має силу виконавчого листа. При вирішенні питання з автомобілем, вам необхідно знати, що оскільки автомобіль є вашим спільним майном, ви вправі визнати угоду купівлі-продажу недійсною. До того ж ви можете самі провести оцінку даного майна і вимагати половину його реальної вартості.
Однак найбільш повно захистити ваші права при розірванні шлюбу, розподіл спільного майна та вирішенні питань про зміст спільного дитини зможе тільки досвідчений сімейний адвокат. Запишіться на консультацію до наших фахівців і ми допоможемо вам у ситуації, що склалася.

 

Додаткові матеріали:

  • Як правильно скласти угоду про виплату аліментів?
  • Як правильно розірвати шлюб, розділити майно і отримати аліменти на дитину?
  • Як правильно скласти позовну заяву про розірвання шлюбу?
  • Чи можна укласти угоду про відмову подружжя від частки в квартирі в рахунок ...
  • Як розділити автомобіль придбаний в шлюбі, якщо на ньому їздить тільки чоло ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ