Що входить в обов'язки адвоката при розділі спільного майна?

Добрий день! Будучи в шлюбі з дружиною, купили квартиру в споруджуваному будинку. Операцію оформили не її ім'я. Поки будинок будувався - розлучилися. Постало питання про розділ майна. Полюбовно неполучілось. Звернувся до адвоката. Підписали угоду. Адвокат взявся представляти мої інтереси в суді. Наклав арешт на квартиру, їздив на всі засідання суду і т.д. і т.п. Результат: 1/2 частина квартири належить мені за рішенням суду. Адвокат дзвонить мені, повідомляє цю новину і каже, що я повинен тепер зняти квартиру з арешту і подати документи на оформлення у власність. Але якщо я не хочу займатися цим, то він з радістю мені допоможе за 40 тис рублів зверху тієї суми яка була вже сплачена йому за послуги.
ПИТАННЯ: З оформленням у власність все зрозуміло - це адвокат не зобов'язаний робити. А ось із зняттям арешту на квартиру мені незрозуміло. Разьве адвокат не повинен зняти арешт з квартири сам?

Андрій

Відповідь юриста:

Привіт Андрій. Для відповіді на ваше запитання необхідно ознайомитися з договором на надання юридичних послуг. Якщо в ньому послуги адвоката обмежуються, наприклад, отриманням судового рішення на руки, то подальші дії ви повинні виконувати самі. Для зняття арешту з квартири необхідно звернутися до суду заявою про зняття арешту. Після з визначенням про скасування заходів по забезпеченню позову у вигляді арешту, вам необхідно з'явитися в БТІ.

 

Додаткові матеріали:

  • Як правильно скласти позовну заяву про звільнення майна від арешту?
  • Чи може позивач накласти арешт на нерухомість відповідача для забезпечення ...
  • Як виселити колишнього чоловіка з муніципальної квартири і повернути заареш ...
  • Колишній чоловік надав до суду несправжню довідку про доходи: що робити?
  • Правомірність арешту майна при стягненні за цивільним позовом

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ