Варто заявляти про факт машеннічества якщо воно вчинене через Інтернет?

Варто заявляти про факт машеннічества якщо воно вчинене через всесвітню мережу інтернет? На сайті авіто.ру було Обяви про продаж авто і напесал на електронну адресу який був зазначений і ось що мені відповіли.
Якщо вас все влаштовує ТО ПИШІТЬ ТІЛЬКИ НА ЦЮ ПОШТУ: bio-usa@yandex.ru
За авто: 3 комплекти ключів, розмитнений. Юридично чиста без обтяжень.
Не брала участі в дтп жодного разу! Ні подряпин ні вм'ятин!
У зв'язку з тим що мій контракт продовжили на 5 років я залишаюся працювати за кордоном (Ізраїль-США). В даному автомобілі більш немає потреби і вона стоїть в гаражі на території НДІ де я раніше працював (я біолог) і тільки дешевшає.
Літати до кожному бажаючому подивитися авто у мене немає часу та й бажання, тому я вирішив продати авто швидко і дуже не дорого.
Що б спростити ДЛЯ МЕНЕ процес продажу автомобіля я розробив маленьку схему:
Ви висилаєте вартість авто через швидкий грошовий переказ Вестерн Уніон але приховуєте контрольний номер який необхідний для отримання переказу - без нього переклад не зняти і в будь-якому банку Вам це підтвердять!
Мені висилаєте відскановану копію квитанції приховавши в ній контрольний номер. Я дзвоню в банк і впевнившись що переклад існує вилітаю для переоформлення.
Ви оглядаєте авто і їдемо переоформляти (авто вже знята з обліку). Після переоформлення Ви вкажіть мені контрольний номер для отримання грошей і я благополучно полечу назад.
Якщо ж Вам що то в авто не сподобається (вона в ідеальному стані) і Ви вирішите відмовитися від покупки то Ви просто повернете свій переклад АЛЕ я впевнений що Вам вона сподобається так як причепитися в авто не до чого! Кого не влаштовує дана схема прохання не турбувати так як летіти що б просто показати авто я не збираюся і довірити цю справу мені не кому.
Я запропонував БЕЗПЕЧНУ схему по оплаті і переконатися в цьому можна в будь-якому банку!
Я працював у Вашій країні за контрактом і мені навіть не кого попросити показати і продати дане авто.
Прохання не витрачати не своє ні мій час і не вступати в переписку якщо Вас ця схема не влаштовує.
Я дуже ціную свій час і зможу прилетіти конкретно для переоформлення і тільки на один день.
І коли я це прочитав вирішив що це шанс куіть Хорошаев авто за низькою ціною в сім'ю в Каторі двоє дітей і один з них незрячий, кокраз для перевезення незрячого дитини і предпологаются купівля авто. Особистих коштів було 80т р. решта 140т р. довелося взяти в кредит, другий лист він мені прислав з реквезіти своєї дружини. Я готовий прилетіти для переоформлення автомобіля через 2-3 дні після отримання квитанцій по оплаті за попередньою домовленістю з Вами

Кирилюк Олександр Віталійович

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Олександр Віталійович. Звичайно, вам необхідно направити заяву про шахрайство в правоохоронні органи, тим більше, що вам відома особистість шахрая. Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи може комісійний автосалон вимагати оплати місця зберігання авто?
  • Як повернути гроші, сплачені шахраєві за автомобіль?
  • Чи є сенс вступати у спадкові права на квартиру за наявності кредитних зобо ...
  • Які терміни існують для ремонту автомобіля по КАСКО?
  • Як підрахувати суму позову проти винуватця ДТП, якщо страхова вже виплатила ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ